Curs Online Power Automate

Hai sa facem aplicatiile sa vorbeasca intre ele.

   Vezi promo

In acest curs online despre Power Automate (Flow) vei invata cum sa iti automatizezi munca repetitiva.

Multi dintre noi petrecem timp insemnat ca si element de legatura dintre o aplicatie si alta. Exemplu: primim pe email o comanda noua, o inregistram intr-o aplicatie si intr-un raport si poate mai dam si un email mai departe catre un coleg. Cum ar fi ca email-ul tau sa comunice direct cu aplicatia si Excel-ul si sa faca asta automat?

Despre asta vorbim in acest curs, vei vedea aici diferite moduri in care poti sa faci lucrurile mai repede si mai eficient.


Instructor


Radu Popa
Radu Popa

Radu Popa ma numesc si sunt pasionat de tehnologie. Din 2013 livrez cursuri tehnice (Excel, Project, PowerPoint, etc.) pentru companii din toata Romania. Am lucrat cu mii de persoane din companii din toate industriile in cursurile clasice pe care le-am organizat pana acum.

Imi place si zona online destul de mult, sunt foarte activ pe onlearn.ro si radupopa.co.


Intrebari frecvente


E plin internetul de tutoriale, de ce sa platesc pentru acest curs?
De cele mai multe ori informatia pe care o gasesti gratuit online, tinde sa fie destul de imprastiata si fragmentata. Daca vrei sa inveti Power Automate, cu ce incepi? Cursul iti ofera o abordare structurata care te ajuta sa economisesti timp, o resursa importanta in ziua de azi.
Care e politica de retur?
Daca acest curs nu e la nivelul asteptat de tine, poti face o cere de retur si iti vom returna banii. Mentionam ca aceasta cerere de retur trebuie sa fie facuta in maxim 30 zile calendaristice de la cumpararea cursului.
Exista metode alternative de plata?
Daca nu vrei sa platesti cu card-ul direct pe site, poti face plata si prin OP, te rugam sa ne scrii pe pagina de contact in acest sens.

Incepe acum