Curs online Google Looker

Hai sa facem numerele sa vorbeasca

Daca vrei sa inveti rapid sa folosesti Google Data Studio, ai ajuns in locul potrivit. Acesta este un curs online, pe care il poti parcurge singur, in ritmul tau, de unde vrei si cand vrei. Cuprinde toate lucrurile de care ai nevoie pentru a duce rapoartele tale la urmatorul nivel si a le transforma in dashboard-uri interactive

Ce vei invata?

  • cum sa te conectezi la surse de date
  • cum sa faci calcule
  • cum sa creezi elemente grafice
  • cum sa organizezi graficele in rapoarte clare

Desi cursul este despre Data Studio, vei vedea aici si multe notiuni despre grafice si vizualizarea datelor in general pe care le poti aplica si in alte locuri, cum ar fi Google Sheets, Excel sau Power BI.

Pentru cine este acest curs?

Daca lucrezi mult in Google Sheets si ai dat de limitele pe care le are in raportare, ar trebui sa incerci Data Studio. Asa cum Power BI vine cu multe lucruri in plus fata de Excel, tot asa si Data Studio te ajuta sa duci rapoartele din Google Sheets la un alt nivel.

Ce vei gasi in acest curs?

  • Peste 2 ore de continut video, fara reclame sau alte intreruperi inutile
  • Fisiere de lucru
  • Mini-proiecte care te vor ajuta sa iti verifici intelegerea continutului
  • Sectiune de intrebari si raspunsuri
  • Acces nelimitat

Testeaza

Mai jos vei vedea sesiunile din curs. Dintre acestea, o parte le poti vizualiza gratuit, daca vrei sa vezi care e stilul de predare si abordarea mea.

Google Data Studio e o unealta de analiza si vizualizare a datelor pe care o poti folosi gratuit, ai nevoie doar de un cont de Google. Afla mai multe aici.


Ce spun altii despre cursul nostru?

"Mi-a placut mult modul foarte clar, concis și degajat de prezentare al lui Radu." - Corina, Executive assistant

Instructor


Radu Popa
Radu Popa

Radu Popa ma numesc si sunt pasionat de tehnologie. Din 2013 livrez cursuri tehnice (Excel, Project, PowerPoint, etc.) pentru companii din toata Romania. Am lucrat cu mii de persoane din companii din toate industriile in cursurile clasice pe care le-am organizat pana acum.

Imi place si zona online destul de mult, sunt foarte activ pe onlearn.ro si radupopa.co.


Intrebari frecvente


Cat timp voi avea acces la acest curs?
Ca si pentru toate cursurile pe care le vei cumpara de la onlearn.ro, accesul este nelimitat. Il poti accesa ori de cate ori doresti cat timp doresti.
Care e politica de retur?
Daca simti ca ai aruncat banii pe fereastra noi ne-am bucura sa ti-i returnam. Totusi, avand in vedere ca am vandut multe alte produse de acest tip si foarte putini au cerut un retur, nu ne facem mari griji.
Cum pot plati acest curs?
Plata o poti face prin card, paypal sau transfer bancar. Daca vrei sa faci plata prin paypal sau transfer, te rog sa ne scrii pe [email protected].
Pot primi factura pentru plata?
Sigur ca da, fiecare curs este facturat. Daca ai nevoie de factura, trebuie doar sa ne scrii pe [email protected].
Daca am intrebari in timpul sau dupa terminarea cursului, ma ajuta cineva?
Da, fiecare din cursurile noastre online are o rubrica speciala de suport, unde poti adresa orice intrebare/nelamurire si noi sau ceilalti cursanti iti vom raspunde.

Incepe acum