Ninja in Excel

Curs online Excel avansat

   Vezi promo

Hai sa vorbim despre "Ninja in Excel". Cred ca stii la ce ma refer, e acea persoana la care apelezi atunci cand un raport da cu virgula si, care in cateva minute rezolva ceea ce tu incercai sa faci de cateva ore. E bine sa ai un "Ninja in Excel" prin preajma, e insa si mai bine ca acea persoana sa fii chiar tu.

Livrez cursuri despre Excel inca din 2013, tot cam de atunci fac si proiecte de consultanta in Excel. In acest curs online avansat despre Excel am cuprins cele mai importante lucruri invatate in multe ore cu Excel-ul in fata. Cred ca te va ajuta sa intelegi mult mai bine ce inseamna automatizare in Excel.

Ce vei invata?

Cursul are 4 sectiuni, fiecare dintre ele ar fi putut fi subiectul unui curs separat.

  1. Functii si formule avansate
  2. Power Query
  3. Power Pivot
  4. Macro / VBA

Pentru cine este acest curs?

Acesta este un curs de nivel avansat. E pentru oricine intelege deja concepte de nivel intermediar cum ar fi Pivot Table, respectiv VLOOKUP. Nu este un curs pentru incepatori.

Testeaza

Mai jos vei vedea sesiunile din curs. Dintre acestea, o parte le poti vizualiza gratuit, daca vrei sa vezi care e stilul de predare si abordarea mea.


Format

Durata

Acces

27 lectii video, pe care le poti parcurge in ritmul propriu. Peste ore. Nelimitat, oricand si de oriunde.


Ce spun altii despre cursul nostru?

"Lectii nu foarte lungi, comod de parcurs, totul e foarte clar explicat in acest curs." - Crenguta, Economist


"E foarte bine structurat cursul, usor de urmarit si de inteles. Am invatat multe "unelte" noi pe care nu le foloseam inainte." - Irina, Contabila


"Un curs foarte bun si util celor care lucreaza zilnic cu multe date si rapoarte in Excel". - Laurentiu, Economist

Instructor


Radu Popa
Radu Popa

Radu Popa ma numesc si sunt pasionat de tehnologie. Din 2013 livrez cursuri tehnice (Excel, Project, PowerPoint, etc.) pentru companii din toata Romania. Am lucrat cu mii de persoane din companii din toate industriile in cursurile clasice pe care le-am organizat pana acum.

Imi place si zona online destul de mult, sunt foarte activ pe onlearn.ro si radupopa.co.


Intrebari frecvente


Cat timp voi avea acces la acest curs?
Daca alegi sa cumperi acest curs individual, il poti accesa pe termen nelimitat. Daca il iei prin abonamentul onLearn full access, vei avea acces la curs cat timp abonamentul este activ.
Pot primi factura pentru plata?
Sigur ca da, fiecare curs este facturat, daca ai nevoie de factura, trebuie doar sa ne scrii pe [email protected].
Cum pot plati acest curs?
Plata o poti face prin card, paypal sau transfer bancar. Daca vrei sa faci plata prin paypal sau transfer, te rog sa ne scrii pe [email protected].
E plin internetul de tutoriale despre Excel, de ce sa platesc pentru acest curs?
De cele mai multe ori informatia pe care o gasesti gratuit online, tinde sa fie destul de imprastiata si fragmentata. Daca vrei sa inveti Excel, cu ce incepi? Cursul iti ofera o abordare structurata care te ajuta sa economisesti timp, o resursa importanta in ziua de azi.
Ce politica de retur am?
Daca simti ca ai aruncat banii pe fereastra noi ne-am bucura sa ti-i returnam. Totusi, avand in vedere ca am vandut multe alte produse de acest tip si foarte putini au cerut un retur, nu ne facem mari griji.

Incepe acum