Curs Online Airtable - baze de date online

Access + Excel + Google Sheets?

   Vezi promo

Airtable e o aplicatie online care te poate ajuta sa creezi baze de date online care sa inlocuiasca multe dintre rapoartele tale in Excel. In acest curs online vom incepe de la "Ce e Airtable?" si vom merge inainte si vom dezvolta mai multe unelte pe care le putem folosi in practica.

Acces nelimitat

Dupa ce vei cumpara acest curs, il vei putea accesa oricand si de oricate ori vrei, fara vreo limitare.


Instructor


Radu Popa
Radu Popa

Radu Popa ma numesc si sunt pasionat de tehnologie. Din 2013 livrez cursuri tehnice (Excel, Project, PowerPoint, etc.) pentru companii din toata Romania. Am lucrat cu mii de persoane din companii din toate industriile in cursurile clasice pe care le-am organizat pana acum.

Imi place si zona online destul de mult, sunt foarte activ pe onlearn.ro si radupopa.co.


Intrebari frecvente


Radu, e plin internetul de tutoriale despre Airtable, de ce sa platesc pentru acest curs?
De cele mai multe ori informatia pe care o gasesti gratuit online, tinde sa fie destul de imprastiata si fragmentata. Daca vrei sa inveti sa lucrezi cu Airtable, cu ce incepi? Cursul iti ofera o abordare structurata care te ajuta sa economisesti timp, o resursa importanta in ziua de azi.
Ce politica de retur ai?
Daca simti ca ai aruncat banii pe fereastra eu m-as bucura sa tii returnez. Totusi, avand in vedere ca am vandut multe alte produse de acest tip si nu prea primesc cereri de retur, ma simt destul de increzator.
Radu, cum pot plati acest curs?
Plata o poti face prin card direct aici pe site, paypal sau transfer bancar. Daca vrei sa faci plata prin paypal sau transfer, te rog sa imi scrii pe [email protected].

Incepe acum