Blank - Curs Excel Pentru Incepatori

Daca vrei sa inveti Excel, incepe de aici

   Vezi promo

Excel, ai mai auzit pana acum cuvantul asta, parca e ceva aplicatie din suita MS Office. Cei din jurul tau iti tot spun cat e de util si cate lucruri interesante poate sa faca, insa pare ceva foarte complicat. Multe butoane pe acolo, formule, clar trebuie sa fii ceva om de stiinta ca sa o folosesti. Vestea buna e ca Excel-ul e pentru oricine lucreaza cu date si informatie, adica o buna parte dintre noi.

Ce vei invata?

Incepem de la intrebarea "Ce este Excel-ul" si apoi trecem prin cateva lucruri esentiale cum ar fi:

  • introducere in Excel
  • formatarea celulelor
  • filtre si sortari
  • functii si formule simple
  • imprimare
  • autofill si flash fill

In mai putin de o ora vei scapa de frica de Excel, si, cel mai probabil, vei vrea si lucruri mai complicate, cum ar fi Pivot Table si VLOOKUP.

Pentru cine este acest curs?

Nu e usor sa inveti Excel de la 0, sunt multe butoane si functii pe acolo, nici nu stii de unde sa incepi. De asta am creat Blank - Excel pentru incepatori, un curs online care te va invata ABC-urile pornind de la presupunerea ca nu stii absolut nimic. Daca te afli in aceasta categorie, acesta e un curs bun cu care sa incepi.

Testeaza

Mai jos vei vedea sesiunile din curs. Dintre acestea, o parte le poti vizualiza gratuit, daca vrei sa vezi care e stilul de predare si abordarea mea.


Format

Durata

Acces

9 lectii video, pe care le poti parcurge in ritmul propriu. Aproximativ o ora Nelimitat, oricand si de oriunde.


Ce spun altii despre cursul nostru?

"Cel mai mult mi-a placut la acest curs abordarea prietenoasa, degajata si explicatiile simple si la subiect. Am invatat foarte multe lucruri utile intr-un timp foarte scurt." - Roxana-Asistent Manager


"Din punctul meu de vedere, pentru un curs nivel basic acesta este foarte bine elaborat. Mi-au placut cel mai mult claritatea explicatiilor si informatiile prezentate." - Sebi-Student


"Modalitatea de predare este pe intelesul tuturor, chiar si a celor incepatori." - Florin-Ghid turistic


"Cursul este pe intelesul tuturor, explicit,usor de asimilat. Desi aveam cunostinte despre Excel am invatat cateva lucruri noi." - Adina, Manager

Instructor


Radu Popa
Radu Popa

Radu Popa ma numesc si sunt pasionat de tehnologie. Din 2013 livrez cursuri tehnice (Excel, Project, PowerPoint, etc.) pentru companii din toata Romania. Am lucrat cu mii de persoane din companii din toate industriile in cursurile clasice pe care le-am organizat pana acum.

Imi place si zona online destul de mult, sunt foarte activ pe onlearn.ro si radupopa.co.


Intrebari frecvente


E plin internetul de tutoriale despre Excel, de ce sa platesc pentru acest curs?
De cele mai multe ori informatia pe care o gasesti gratuit online, tinde sa fie destul de imprastiata si fragmentata. Daca vrei sa inveti Excel, cu ce incepi? Cursul iti ofera o abordare structurata care te ajuta sa economisesti timp, o resursa importanta in ziua de azi.
Ce politica de retur am?
Daca simti ca ai aruncat banii pe fereastra noi ne-am bucura sa ti-i returnam. Totusi, avand in vedere ca am vandut multe alte produse de acest tip si foarte putini au cerut un retur, nu ne facem mari griji.
Cum pot plati acest curs?
Plata o poti face prin card, paypal sau transfer bancar. Daca vrei sa faci plata prin paypal sau transfer, te rog sa ne scrii pe [email protected].
Pot primi factura pentru plata?
Sigur ca da, fiecare curs este facturat. Daca ai nevoie de factura, trebuie doar sa ne scrii pe [email protected].
Daca am intrebari in timpul sau dupa terminarea cursului, ma ajuta cineva?
Da, fiecare din cursurile noastre online are o rubrica speciala de suport, unde poti adresa orice intrebare/nelamurire si noi sau ceilalti cursanti iti vom raspunde.

Incepe acum