Curs online Outlook

Obtine mai mult de la aplicatia pe care (probabil) o folosesti cel mai mult

Daca folosesti aplicatiile Microsoft, e foarte probabil ca Outlook sa fie aplicatia in care iti petreci majoritatea timpului. In majoritatea job-urilor partea de comunicare ne ia cateva ore bune in fiecare zi. Sa trimiti un email si sa adaugi un fisier ca si atasament nu e tocmai operatie pe creier, Outlook-ul stie insa sa faca mult mai multe.

Ce vei invata

Vom imbina in acest curs facilitatile oferite de aplicatie cu principii pe care eu le aplic pentru a ma asigura ca email-ul nu stoarce din mine si ultima picatura de energie.

Pentru cine este acest curs

Cred ca acest curs e pentru oricine vrea sa vada ce mai stie Outlook sa faca pe langa lucrurile de baza. Daca faci tranzitia de la Gmail sau Thunderbird catre un mediu Microsoft, cred ca acest curs te va ajuta sa scurtezi timpul de adaptare.


Instructor


Radu Popa
Radu Popa

Radu Popa ma numesc si sunt pasionat de tehnologie. Din 2013 livrez cursuri tehnice (Excel, Project, PowerPoint, etc.) pentru companii din toata Romania. Am lucrat cu mii de persoane din companii din toate industriile in cursurile clasice pe care le-am organizat pana acum.

Imi place si zona online destul de mult, sunt foarte activ pe onlearn.ro si radupopa.co.


Intrebari frecvente


Cat timp voi avea acces la acest curs?
Daca alegi sa cumperi acest curs individual, il poti accesa pe termen nelimitat. Daca il iei prin abonamentul onLearn full access, vei avea acces la curs cat timp abonamentul este activ.
Pot primi factura pentru plata?
Sigur ca da, fiecare curs este facturat, daca ai nevoie de factura, trebuie doar sa ne scrii pe [email protected].
Cum pot plati acest curs?
Plata o poti face prin card, paypal sau transfer bancar. Daca vrei sa faci plata prin paypal sau transfer, te rog sa ne scrii pe [email protected].
E plin internetul de tutoriale, de ce sa platesc pentru acest curs?
De cele mai multe ori informatia pe care o gasesti gratuit online, tinde sa fie destul de imprastiata si fragmentata. Daca vrei sa inveti Outlook, cu ce incepi? Cursul iti ofera o abordare structurata care te ajuta sa economisesti timp, o resursa importanta in ziua de azi.
Care este politica de retur?
Daca consideri ca un curs cumparat nu a corespuns asteptarilor tale, poti cere un "refund" timp de 30 de zile calendaristice de la cumpararea cursului.

Incepe acum