Curs Online Macro / VBA

urmatorul nivel in Excel

   Vezi promo

Tabele, Filtre, Pivot Table, VLOOKUP, SUMIF, Grafice. Da stiu, toate astea sunt lucruri pe care le intelegi foarte bine.

Totusi stii si tu ca Excel-ul poate sa faca mai mult decat atat, asta daca reusesti sa treci la urmatorul nivel. Si, da urmatorul nivel, partea cu adevarat avansata este data de Macro / VBA. Asta vei invata in acest curs.

Ce vei invata?

  • Principii generale de programare orientata pe obiect
  • Cum sa inregistrezi actiuni repetitive folosind macro recorder
  • Cum sa scrii cod VBA folosind cele mai importante elemente de cod
  • Cum sa adaugi formulare si alte elemente vizuale
  • Cum sa scrii functii custom (UDF)

Pe langa cele 26 lectii video, vei gasi si fisiere de lucru, quizz-uri, mini-proiecte si chiar si posibilitatea de a pune intrebari.

Pentru cine este acest curs?

Acesta este un curs despre Excel de nivel avansat. Inainte sa te apuci ar fi bine sa intelegi destul de bine Excel-ul. Ar ajuta daca nu ar fi prima data cand te lovesti de concepte de tin de programare.

Testeaza

Mai jos vei vedea sesiunile din curs. Dintre acestea, o parte le poti vizualiza gratuit, daca vrei sa vezi care e stilul de predare si abordarea mea.

Acces nelimitat

Dupa ce vei cumpara acest curs, il vei putea accesa oricand si de oricate ori vrei, fara vreo limitare.


Ce spun altii despre cursul nostru?

"Mi-au placut cel mai mult proiectele care m-au ajutat sa ma autoevaluez, sa stiu cu ce informatii am ramas dupa fiecare sesiune." - Victoria, Economist

"Cursul este foarte bine structurat, direct la obiect si foarte aplicativ. Lucrez de ceva timp cu macrourile si totusi am aflat multe informatii noi." - Ionut, Financial Controller

Instructor


Radu Popa
Radu Popa

Radu Popa ma numesc si sunt pasionat de tehnologie. Din 2013 livrez cursuri tehnice (Excel, Project, PowerPoint, etc.) pentru companii din toata Romania. Am lucrat cu mii de persoane din companii din toate industriile in cursurile clasice pe care le-am organizat pana acum.

Imi place si zona online destul de mult, sunt foarte activ pe onlearn.ro si radupopa.co.


Intrebari frecvente


E plin internetul de tutoriale despre Macro-uri / VBA, de ce sa platesc pentru acest curs?
De cele mai multe ori informatia pe care o gasesti gratuit online, tinde sa fie destul de imprastiata si fragmentata. Daca vrei sa inveti sa lucrezi cu Macro-uri, cu ce incepi? Cursul iti ofera o abordare structurata care te ajuta sa economisesti timp, o resursa importanta in ziua de azi.
Ce politica de retur am?
Daca simti ca ai aruncat banii pe fereastra noi ne-am bucura sa ti-i returnam. Totusi, avand in vedere ca am vandut multe alte produse de acest tip si foarte putini au cerut un retur, nu ne facem mari griji.
Cum pot plati acest curs?
Plata o poti face prin card, paypal sau transfer bancar. Daca vrei sa faci plata prin paypal sau transfer, te rog sa ne scrii pe [email protected].
Pot primi factura pentru plata?
Sigur ca da, fiecare curs este facturat. Daca ai nevoie de factura, trebuie doar sa ne scrii pe [email protected].
Daca am intrebari in timpul sau dupa terminarea cursului, ma ajuta cineva?
Da, fiecare din cursurile noastre online are o rubrica speciala de suport, unde poti adresa orice intrebare/nelamurire si noi sau ceilalti cursanti iti vom raspunde.

Incepe acum