MS Excel Extended

Curs online Excel intermediar

   Vezi promo

Daca vrei sa inveti Excel-ul intr-un mod structurat, in ritmul tau, ai ajuns in cel mai potrivit loc, da-mi voie sa iti spun cateva lucruri despre MS Excel Extended. Apropo, apare in nume cuvantul Extended pentru ca acopera tot ce trebuie sa stii despre Excel. Pe bune, are aproape 7ore de continut video.

Ce vei invata?

  • tabele si filtre in Excel
  • optiuni de prelucrare eficienta a datelor in Excel
  • sumarizarea si analiza datelor in Excel
  • cum sa faci grafice in Excel
  • functii si formule
  • introducere in aspecte mai avansate: Macro, Power Query, Power Pivot

Mai mult decat cateva video-uri. Desi acesta este un curs online, nu as vrea sa il privesti doar ca si pe o colectie de video-uri. Implicarea noastra in acest curs nu s-a finalizat atunci cand am dat upload la ultima sesiune. Ideea generala e ca nu vrem sa iti vindem o colectie de video-uri, ci vrem sa te ajutam sa inveti Excel-ul.

In acest sens, pe langa video-uri vei gasi si fisiere de lucru, quizz-uri, chiar si posibilitatea de a pune intrebari.

Pentru cine este acest curs?

Acest curs e pentru oricine vrea sa invete Excel si nu vrea sa ramana la nivelul de tabele si filtre. Incepem de la 0, de la formatare dar nu ne oprim acolo. Vei vedea aici si concepte mai avansate cum ar fi Power Query sau Macro.

Testeaza

Mai jos vei vedea sesiunile din curs. Dintre acestea, o parte le poti vizualiza gratuit, daca vrei sa vezi care e stilul de predare si abordarea mea.


Ce spun altii despre cursul nostru?

"Din punctul meu de vedere, cursul este foarte bine structurat, cu explicatii clare, placut, interactiv si util. Multumesc pentru abordarea integrala a fiecarui aspect in parte si pentru axarea pe aplicabilitatea practica atat de necesara (si) intr-un mediu corporatist." Alexandra-Angajat in multinationala


"Mi-a placut modul in care explici si faptul ca, in ciuda scepticismului initial in ceea ce ma priveste, am inteles tot si am devenit si fascinata de Excel." Oana-Economist


"Cel mai mult mi-a placut partea in care sunt explicate functiile." Daniela-Facility Manager

Instructor


Radu Popa
Radu Popa

Radu Popa ma numesc si sunt pasionat de tehnologie. Din 2013 livrez cursuri tehnice (Excel, Project, PowerPoint, etc.) pentru companii din toata Romania. Am lucrat cu mii de persoane din companii din toate industriile in cursurile clasice pe care le-am organizat pana acum.

Imi place si zona online destul de mult, sunt foarte activ pe onlearn.ro si radupopa.co.


Cuprins


  Introducere
Disponibil in Zile
Zile dupa inregistrare

Intrebari frecvente


E plin internetul de tutoriale despre Excel, de ce sa platesc pentru acest curs?
De cele mai multe ori informatia pe care o gasesti gratuit online, tinde sa fie destul de imprastiata si fragmentata. Daca vrei sa inveti Excel, cu ce incepi? Cursul iti ofera o abordare structurata care te ajuta sa economisesti timp, o resursa importanta in ziua de azi.
Ce politica de retur am?
Daca simti ca ai aruncat banii pe fereastra noi ne-am bucura sa ti-i returnam. Totusi, avand in vedere ca am vandut multe alte produse de acest tip si foarte putini au cerut un retur, nu ne facem mari griji.
Cum pot plati acest curs?
Plata o poti face prin card, paypal sau transfer bancar. Daca vrei sa faci plata prin paypal sau transfer, te rog sa ne scrii pe [email protected].
Pot primi factura pentru plata?
Sigur ca da, fiecare curs este facturat. Daca ai nevoie de factura, trebuie doar sa ne scrii pe [email protected].
Daca am intrebari in timpul sau dupa terminarea cursului, ma ajuta cineva?
Da, fiecare din cursurile noastre online are o rubrica speciala de suport, unde poti adresa orice intrebare/nelamurire si noi sau ceilalti cursanti iti vom raspunde.

Incepe acum