Curs Online Power Apps

Dezvolta propriile aplicatii de business

   Vezi promo

Cel mai probabil in compania in care lucrezi folositi Excel sau Google Sheets, unelte foarte utile de altfel. Sunt insa cazuri in care tabelele nu iti sunt suficiente, in unele procese ai avea nevoie de mini-aplicatii. Cel mai probabil ca ai vrea sa fie customizate pe nevoile tale, usor de folosit dar si de modificat.

Da-mi voie sa iti fac cunostinta cu Power Apps, o platforma "low code" de la Microsoft care te poate ajuta sa iti dezvolti singur(a) aplicatiile de care ai nevoie in compania ta.

Nu, nu e nevoie sa fii programator, e pentru "muritori de rand", tocmai asta e ideea cu aplicatiile "low code". Poti face destul de multe lucruri fara sa iti prinzi urechiile in linii de cod.

Acest curs te va ajuta sa incepi cu Power Apps, de la baza de date, la interfata dar si fluxuri logice.

Acces nelimitat

Dupa ce vei cumpara acest curs, il vei putea accesa oricand si de oricate ori vrei, fara vreo limitare.


Instructor


Radu Popa
Radu Popa

Radu Popa ma numesc si sunt pasionat de tehnologie. Din 2013 livrez cursuri tehnice (Excel, Project, PowerPoint, etc.) pentru companii din toata Romania. Am lucrat cu mii de persoane din companii din toate industriile in cursurile clasice pe care le-am organizat pana acum.

Imi place si zona online destul de mult, sunt foarte activ pe onlearn.ro si radupopa.co.


Intrebari frecvente


Cat timp voi avea acces la acest curs?
Ai acces pe termen nelimitat, il vei putea urmari oricand, ori de cate ori.
Ce politica de retur ai?
Daca simti ca ai aruncat banii pe fereastra eu m-as bucura sa tii returnez. Totusi, avand in vedere ca am vandut multe alte produse de acest tip si foarte putini au cerut un retur, nu imi fac mari griji.
Cum pot plati acest curs?
Plata o poti face prin card, paypal sau transfer bancar. Daca vrei sa faci plata prin paypal sau transfer, te rog sa ne scrii pe [email protected].

Incepe acum