Curs online Power Query

Importa si prelucreaza datele in Excel

In acest curs online despre Power Query vei intelege ce ce aceasta optiune te poate ajuta sa automatizezi multe rapoarte, dar si cum sa o folosesti eficient.

Cu ajutorul Power Query poti aduce date in Excel-ul tau din surse multiple, dar si sa le prelucrezi la import. Aceasta optiune de prelucrare la import ne permite sa memoram toate transformarile de care avem nevoie pe un set de date pentru a nu mai fi nevoie sa le facem de fiecare data.

Acest mini-curs este de fapt un modul extras din cursul de Excel de nivel avansat, Ninja in Excel.

Ce vei invata?

Aici e simplu, vei invata ce este Power Query si cum poti sa o folosesti.

Pentru cine este acest curs?

Acest curs nu este unul pentru incepatori. Conceptele prezentate sunt mai complexe.

Testeaza

Mai jos vei vedea sesiunile din curs. Dintre acestea, o parte le poti vizualiza gratuit, daca vrei sa vezi care e stilul de predare si abordarea mea.


Instructor


Radu Popa
Radu Popa

Radu Popa ma numesc si sunt pasionat de tehnologie. Din 2013 livrez cursuri tehnice (Excel, Project, PowerPoint, etc.) pentru companii din toata Romania. Am lucrat cu mii de persoane din companii din toate industriile in cursurile clasice pe care le-am organizat pana acum.

Imi place si zona online destul de mult, sunt foarte activ pe onlearn.ro si radupopa.co.


Intrebari frecvente


Cat timp voi avea acces la acest curs?
Daca alegi sa cumperi acest curs individual, il poti accesa pe termen nelimitat. Daca il iei prin abonamentul onLearn full access, vei avea acces la curs cat timp abonamentul este activ.
Pot primi factura pentru plata?
Sigur ca da, fiecare curs este facturat, daca ai nevoie de factura, trebuie doar sa ne scrii pe [email protected].
Cum pot plati acest curs?
Plata o poti face prin card, paypal sau transfer bancar. Daca vrei sa faci plata prin paypal sau transfer, te rog sa ne scrii pe [email protected].
E plin internetul de tutoriale despre Excel, de ce sa platesc pentru acest curs?
De cele mai multe ori informatia pe care o gasesti gratuit online, tinde sa fie destul de imprastiata si fragmentata. Daca vrei sa inveti Excel, cu ce incepi? Cursul iti ofera o abordare structurata care te ajuta sa economisesti timp, o resursa importanta in ziua de azi.
Ce politica de retur am?
Daca simti ca ai aruncat banii pe fereastra noi ne-am bucura sa ti-i returnam. Totusi, avand in vedere ca am vandut multe alte produse de acest tip si foarte putini au cerut un retur, nu ne facem mari griji.

Incepe acum