PPT Master

Curs Online PowerPoint

Daca te gandesti la PowerPoint, cred ca iti vin in minte in primul rand exemplele negative. Asta pentru ca sunt sanse foarte mari ca pana acum sa fi avut parte de multe exemple negative, atat in scoala cat si la locul de munca.

Da, prezentarile reusite sunt parca mai degraba o exceptie pe la noi prin Romania, atat in mediul business cat si in cel academic. De asta am creat acest curs, pe care l-am gandit ca si un raspuns la urmatoarele 2 intrebari:

  1. Ce principii ar trebui sa respect pentru a crea o prezentare "profi"?
  2. Care sunt facilitatile mai avansate care ma pot ajuta sa ma misc mai repede?

Ce vei invata?

  • Principii de design
  • Structurarea unei prezentari
  • Crearea si modificarea unui template
  • Elemente vizuale (imagini, diagrame, Smart Art)
  • Tranzitii si animatii
  • Optiuni de colaborare

Pentru cine este acest curs?

Indiferent daca esti incepator sau esti deja familiarizat cu PowerPoint-ul, acest curs este potrivit pentru tine. Te va ajuta sa intelegi rapid cum functioneaza acest program si care sunt cele mai utilizate unelte in realizarea unei prezentari.

Testeaza

Mai jos vei vedea sesiunile din curs. Dintre acestea, o parte le poti vizualiza gratuit, daca vrei sa vezi care e stilul de predare si abordarea mea.


Instructor


Radu Popa
Radu Popa

Radu Popa ma numesc si sunt pasionat de tehnologie. Din 2013 livrez cursuri tehnice (Excel, Project, PowerPoint, etc.) pentru companii din toata Romania. Am lucrat cu mii de persoane din companii din toate industriile in cursurile clasice pe care le-am organizat pana acum.

Imi place si zona online destul de mult, sunt foarte activ pe onlearn.ro si radupopa.co.


Intrebari frecvente


E plin internetul de tutoriale despre Power Point, de ce sa platesc pentru acest curs?
De cele mai multe ori informatia pe care o gasesti gratuit online, tinde sa fie destul de imprastiata si fragmentata. Daca vrei sa inveti Power Point, cu ce incepi? Cursul iti ofera o abordare structurata care te ajuta sa economisesti timp, o resursa importanta in ziua de azi.
Ce politica de retur am?
Daca simti ca ai aruncat banii pe fereastra noi ne-am bucura sa ti-i returnam. Totusi, avand in vedere ca am vandut multe alte produse de acest tip si foarte putini au cerut un retur, nu ne facem mari griji.
Cum pot plati acest curs?
Plata o poti face prin card, paypal sau transfer bancar. Daca vrei sa faci plata prin paypal sau transfer, te rog sa ne scrii pe [email protected].
Pot primi factura pentru plata?
Sigur ca da, fiecare curs este facturat. Daca ai nevoie de factura, trebuie doar sa ne scrii pe [email protected].
Daca am intrebari in timpul sau dupa terminarea cursului, ma ajuta cineva?
Da, fiecare din cursurile noastre online are o rubrica speciala de suport, unde poti adresa orice intrebare/nelamurire si noi sau ceilalti cursanti iti vom raspunde.

Incepe acum