Curs Online MS Teams

WhatsApp, Zoom, Google Drive - totul intr-o singura aplicatie

   Vezi promo

Daca vrei sa te pui repede la punct cu Microsoft Teams, ai ajuns in cel mai potrivit loc. In acest scurt online de aproximativ 70 de minute, vom parcurge cele mai importante lucruri. Chat, group chat, sedinte, fisiere, echipe, sunt doar cateva dintre lucrurile prezentate aici.

Testeaza

Mai jos vei vedea sesiunile din curs. Dintre acestea, o parte le poti vizualiza gratuit, daca vrei sa vezi care e stilul de predare si abordarea.

Acces nelimitat

Dupa ce vei cumpara acest curs, il vei putea accesa oricand si de oricate ori vrei fara vreo limitare.


Instructor


Radu Popa
Radu Popa

Radu Popa ma numesc si sunt pasionat de tehnologie. Din 2013 livrez cursuri tehnice (Excel, Project, PowerPoint, etc.) pentru companii din toata Romania. Am lucrat cu mii de persoane din companii din toate industriile in cursurile clasice pe care le-am organizat pana acum.

Imi place si zona online destul de mult, sunt foarte activ pe onlearn.ro si radupopa.co.


Intrebari frecvente


E plin internetul de tutoriale, de ce sa platesc pentru acest curs?
De cele mai multe ori informatia pe care o gasesti gratuit online, tinde sa fie destul de imprastiata si fragmentata. Daca vrei sa inveti Teams, cu ce incepi? Cursul iti ofera o abordare structurata care te ajuta sa economisesti timp, o resursa importanta in ziua de azi.
Care e politica de retur?
Daca acest curs nu e la nivelul asteptat de tine, poti face o cere de retur si iti vom returna banii. Mentionam ca aceasta cerere de retur trebuie sa fie facuta in maxim 30 zile calendaristice de la cumpararea cursului.
Exista metode alternative de plata?
Daca nu vrei sa platesti cu card-ul direct pe site, poti face plata si prin OP, te rugam sa ne scrii pe pagina de contact in acest sens.

Incepe acum