Curs Online Word

De la formatare la lucru cu stiluri si Mail Merge

   Vezi promo

Am creat acest curs cu urmatoarea idee in minte: care sunt cele mai relevante lucruri pe care ar trebui sa le stii despre Word care nu sunt suficient de intuitive si ar merita o explicatie. Nu o sa iti arat cum sa salvezi un fisier, dar nici nu o sa bantuim prin cotloanele Word-ului ca sa cautam optiuni pe care nu le vei folosi niciodata.

Vei gasi aici tutoriale, documente exemplu, dar si un loc in care vei putea pune intrebari. Totul fara reclame sau alte lucruri care sa iti distraga atentia.

Ce vei invata?

  • Formatare in Word
  • Tabele in Word
  • Imagini si Smart Art
  • Lucrul cu stiluri
  • Mail merge
  • Etichete in Word
  • Note de subsol si bibliografie

Pentru cine este acest curs?

Acest curs e pentru tine daca munca pe care o faci in Word ai vrea sa fie mai eficienta dar si daca vrei ca rezultatul final al muncii tale sa arate mai "profi".

Testeaza

Vezi promo pentru mai multe detalii. Ca sa iti faci o idee despre stilul de predare, poti vedea mai jos gratuit cateva lectii demo.


Format

Durata

Acces

9 lectii video, pe care le poti parcurge in ritmul propriu. Aproximativ o ora. Nelimitat, oricand si de oriunde.


Ce spun altii despre cursul nostru?

"Apreciez faptul ca ati reusit sa cuprindeti acele lucruri de care m-am lovit frecvent (inclusiv lucrarea de licenta)." - Tania, Studenta

"Mi-a placut structura cursului, faptul ca te-ai focusat pe informatii utile si care chiar ne fac viata mai usoara." - Cristian, Agent de vanzari

"Mi-a placut ca am fost invatati sa lucram ca mai eficient , intr-o maniera rapida si usoara." - Dana, Profesoara

Instructor


Radu Popa
Radu Popa

Radu Popa ma numesc si sunt pasionat de tehnologie. Din 2013 livrez cursuri tehnice (Excel, Project, PowerPoint, etc.) pentru companii din toata Romania. Am lucrat cu mii de persoane din companii din toate industriile in cursurile clasice pe care le-am organizat pana acum.

Imi place si zona online destul de mult, sunt foarte activ pe onlearn.ro si radupopa.co.


Intrebari frecvente


E plin internetul de tutoriale despre Microsoft Word, de ce sa platesc pentru acest curs?
De cele mai multe ori informatia pe care o gasesti gratuit online, tinde sa fie destul de imprastiata si fragmentata. Daca vrei sa inveti Word, cu ce incepi? Cursul iti ofera o abordare structurata care te ajuta sa economisesti timp, o resursa importanta in ziua de azi.
Ce politica de retur am?
Daca simti ca ai aruncat banii pe fereastra noi ne-am bucura sa ti-i returnam. Totusi, avand in vedere ca am vandut multe alte produse de acest tip si foarte putini au cerut un retur, nu ne facem mari griji.
Cum pot plati acest curs?
Plata o poti face prin card, paypal sau transfer bancar. Daca vrei sa faci plata prin paypal sau transfer, te rog sa ne scrii pe [email protected].
Daca am intrebari in timpul sau dupa terminarea cursului, ma ajuta cineva?
Da, fiecare din cursurile noastre online are o rubrica speciala de suport, unde poti adresa orice intrebare/nelamurire si noi sau ceilalti cursanti iti vom raspunde.

Incepe acum